Panasonic Eneloop Genopladelige Batterier

Panasonic Eneloop er måske det førende genopladelige batteri på markedet. Det egner sig specielt godt til Legetøj, Kamera, Lommelygter og meget andel elektronik.

Op til dobbelt levetid, sammenlignet med andre konkurrenter. Panasonics Eneloop batterier har et enestående design, er lavet af avancerede materialer og forbedret kvalitetskontrol medvirker til, at et eneloop-batteri kan oplades op til 2100 gange, hvilket er det dobbelte af den nærmeste konkurrent og lysår forud for konventionelle mærker

3 forskellige typer, alt efter type af forbrug.

eneloop

eneloop er et batteri som leveres opladt fra fabrikken., energibesparende og økonomisk, genanvendeligt, genopladeligt batteri med lang levetid, som kan oplades og aflades op til 2100 gange. Kapacitet på min. 1900 mah (AA) og 750 mah (AAA) Efter 10 år er kapaciteten stadig op til 70 %, Foropladet med solenergi , Velegnet til temperaturer helt ned til -20 °C

eneloop pro

eneloop pro-batterier er det perfekte valg til enheder med et stort energiforbrug, såsom photo-blitz lommelygter med stor lysstyrke, trådløse tastaturer, mus, spilkontroller og husholdningsudstyr. Kan genoplades op til 500 gange, Kapacitet på min. 2500 mah (AA) og 930 mah (AAA), Efter 1 år er kapaciteten stadig op til 85 %, Foropladet med solenergi , Velegnet til temperaturer helt ned til -20 °C.

eneloop lite

eneloop lite-batterierne er velegnede til enheder med et lille eller mellemstort energiforbrug, såsom DECT-telefoner og fjernbetjeninger. Efter 5 år har det stadig op til 70 % af den oprindelige opladning. Kan genoplades op til 3000 gange, Kapacitet på min. 950 muh (AA) og 550 mAh (AAA) , Efter 5 år er kapaciteten stadig op til 70 %, Foropladet med solenergi, Velegnet til temperaturer helt ned til -20 °C.

Panasonic Lader til Eneloop genopladelige batterier. Der findes også et bredt udvalg af opladere til eneloop batterierne fra Panasonic. Fra hurtigladere ned til 2 timers opladning og til økonomi ladere på 10 timer. De findes forskellige størrelser, til enten 2 batterier, 4 batterier eller 8 batterier.