Batteri til Gulvvarme / Varmestyrings Termostater

Efteråret er nu ved at slå igennem, med lavere temperaturer, og så skal hele boligen varmes op. Har din bolig gulvvarme med trådløst termostater, så bruger de batterier. Over tid bliver batterierne afladet, og de skal derfor skiftes ud til nye friske batterier. Så gulvvarmen kan styres fra termostaterne og temperaturen i boligen igen er behagelig. Der findes mange producenter af trådløse termostater på markedet, og de anvender ikke altid samme type batteri i deres enheder. De mest anvendte typer af batterier er 3,6V Lithium batterier i størrelserne AA og 1/2AA.

Vil du i fremtiden slippe for at skifte batterier alt for ofte. Bør du derfor vælge et batteri af en fornuftig kvalitet. Producenter som Tadiran og Saft, er kendt for deres kvalitets batterier, med lav selvafladning og lang levetid på op til 25 år.

Skal du udskifte batterier i dine termostater til gulvvarmen, sørg derfor for at batterierne er af samme type og spænding, som producenten foreskriver. Dette står også i brugervejledningen til styringen.

Saft batterier til gulvvarmestyring findes i flere størrelser, se evt på batteriets mål, om det er en AA (LS14500) eller 1/2AA (LS14250) størrelse.

Det samme gør sig gældende for batterierne fra Tadiran.

Batteri-butik.dk sælger batterier i flere forpakninger enten som 1 stk eller større pakker med 45 stk.

OBS! Batterier af typen Lithium Thionyl Cloride må ikke oplades.