Kanttråd/afgrænsningskabel og knive til Robotplæneklipper.

Batter-butik.dk tilbyder et bredt sortiment af kanttråd/afgrænsningskabel til Robotplæneklippere. Kablerne er lavet i en kvalitet, så de kan holde mange år i det fugtige klima i Danmark. Kablerne er velegnet til både små og store arealer. De findes i to tykkelser, 2,7mm og 3,4mm, så de passer til de fleste kendte mærker som Robomow, Husqvarne Automower, Gardena, Worx Landroid, Bosch Indego, Honda m.m.

Der findes også stik og connectorer til kablerne på siden. Som både passer på Ladestanderen og til samling af kanttråd.

Kanttråden kan både nedgraves i en rille i græsplænen, så den ikke er synlig. Eller den kan lægges oven på græsset, og sættes fast med pløkker. Så vil græsset i løbet af nogle uger gemme kanttråden væk, så den ikke er synlig længere.

Når der monteres stik og connectorer , er det vigtigt de er samlet korrekt, og kablet er sat korrekt i, så du undgår dårlige forbindelser. Brug med forden en fladtang, til at presse stikkene sammen omkring kablerne. Samlemuffer med silicone er specielt velegnet til det danske klima, da siliconen forsegler samlingen, så der ikke kommer fugt ind til kablets ledere.

Har du brud på kanttråd, kan du med fordel købe et reparationskit som indeholder kanttråd, samlere, stik og pløkker. Sættet kan også bruges ved etablering af nye bede i haven, eller hvis den nuværende kanttråd, skal flyttes, og ikke er lang nok.

Vi anbefaler at robotplæneklipperen rengøres jævnligt, og efterses. Knive kan med fordel skiftes, så du får et pænere resultat af klipningen. Når de rustfrie knive til robotplæneklipper skiftes er det vigtigt skruerne også bliver skiftet. Køber du en pakke med knive til din robotplæneklipper hos batteri-butik.dk, så medfølger skruerne. Vi har også en udgave med ektsra lang levetid, Knivene er titaniumbelagte, så overfladen er meget stærkere end de normale knive.


Til shoppen