Knive til Jonsered og Husqvarna Rider

Mangler du nye knive til din Jonsered eller Husqvarna Rider? Find din nye kniv hos batteri-butik.dk

Græsset gror og gror, og plænetraktoren har svært ved at følge med? Måske den har ramt for mange muldvarpeskud gennem årene, og knivene er ved at være sløve og hakkede. Og de derfor ikke klipper og skærer græsset optimalt længere. Det kan også være dine knive har ramt en gammel træstup, rødder eller sten i haven. Og derfor er blevet beskadiget. Så de ikke er skarpe mere, eller kommet i ubalance. Vi har et stort udvalg af Bioknive, Normale knive og Gatorknive til din Jonsered eller Husqvarna Rider.

Hos batteri-butik.dk har vi et stort udvalg af knive til de fleste modeller på markedet i Danmark. Også til ældre maskiner, som ikke længere produceres. Men kan være godt at holde liv i, i stedet for at købe en ny maskine. Skift knivene og så kan den køre mange sæsoner fremover.

Et bredt udvalg af knive til Riders fra Husqvarna og Jonsered.

Vi kan næsten levere alle typer knive til riders fra Husqvarna og Jonsered. Har du en kniv du ikke kan finde på batteri-butik.dk, så kontakt os. Så skaffer vi en pris.

  • Knive til Husqvarna Rider, modeller som Rider Pro 15, PR15, PR18 eller FR2116. Knivene er lavet i stål af høj kvalitet, og lige til at montere på klippebordet. Vi anbefaler altid at sammenligne mål, type osv. Inden bestilling af knive. Samt hvilket antal der sidder på klippebordet, der er modeller med både 2 knive og 3 kvive. Knive sælges separate hos batteri-butik.dk. Så skal du Husqvarna Rider have 3 knive skal der 3 knive i varekurven.
  • Jonsered Rider knive, til modeller som FR2116, fåes som eks. Gatorknive, som skærer græsset i mindre stykker en andre knive. Derfor vil denne type kniv ofte lave et pænere resultat af klipningen, da græsset i mindre stykker ikke samler sig så nemt i klumper, på plænen når der er klippet færdigt.

Hos batteri-butik har vi meget mere end bare de ovenstående. Vi har altid et bredt udvalg af knive, kileremme, reservedele og meget mere. Hvis du har problemer med at finde hvad du mangler, eller generelt har et spørgsmål så stiller vi også altid hjælp og rådgivning til rådighed. Du er som sagt altid velkommen til at kontakte vores venlige kundeservice på enten telefon eller mail.