Fiamm Blybatterier.

Fiamm Blybatterier er designet til at dække et bredt udvalg af elektroniske enheder. Batteriernes kvalitet gør dem også brugbare i kritiske installationer. Batterierne forbindel let til serie eller parallel med Fast-on terminaler.
FIAMM SSLA-serien har fire forskellige produktfamilier. Hver af dem er designet specifikt til at optimere den bedste løsning til det elektroniske apparat.
FG modellerne er designet til at imødekomme mellemlang til lang afladningsgrad og med en designlevetid på op til 5 år. Serien er tilgængelig i 6V eller 12V udgaver og med et kapacitetsområde på 1,2Ah til 70Ah.
FGH modellerne er designet til maksimal ydeevne i kritiske strømapplikationer som eks. UPS-backup og Datacentre. Serien er tilgængelig i 12V udgaver med et kapacitetsområde på 5 Ah til 18Ah.
FGHL modellerne er “lang levetid” i henhold til Eurobat-industristandarden, hvilket betyder op til 10 års designlevetid. Serien er lavet med et kapacitetsområde på 5Ah til 12Ah.
FGC modellerne en ideelle til løsninger med cykliske drift med en designlevetid på op til 5 år. De findes i størrelserne fra 12 til 42Ah.
Disse produkter er designet til at give en bred vifte af løsninger til alle applikationer og tilbyde uovertruffen bevist pålidelighed, i overensstemmelse med de højeste anerkendte internationale standarder. SSLA bruger VRLA-teknologi med 99% intern rekombinationseffektivitet, er lukkede og vedligeholdelsesfri og kræver derfor ingen påfyldning af elektrolyt i løbet af dens levetid. SSLA-serien er ikke-farlig gods for luft / sø / jernbane / vejtransport og er 100% genanvendelig. SSLA har en selvafladningsgrad, der er mindre end 2% pr. Måned, hvilket garanterer lang holdbarhed.

Det meste anvendte batteri er Fiamm FG20721, som bruges i alt fra tyverialarmer, løfteudstyr til legetøj.