FGS Bly-batterier

FGS-blybatterier er batterier til mange forskellige formål. Batterierne er produceret så kvaliteten er i top. I FGS sortimentet findes der forskellige serier, alt efter anvendelsesområde. Batterierne benyttes primært til Back-up, Reha, og i industrien.

Alle FGS-batterier er UL-Certificerede, og opfylder IATA bestemmelserne for lufttransport.

Standard-serien: Her finder du AGM-batterier 3-5års. Kvaliteten er god og denne serie benyttes i Alarmer, adgangskontrol, Signalanlæg, brandalarmer , UPS-Nødstrømsanlæg Hobby og Fritid, instrumenter til medicinsk brug, Solcelleanlæg og til Handicaphjælpemidler.

High Rate-serien: Til størt strømforbrug og hurtig afladning. Her er High Rate-serien optimal, og sikrer optimal effekt og ydeevne, i 3-5år. Batterierne er optimale til UPS Nødstrømsanlæg, Hobby og Fritid, Handicaphjælpemidler, og til medicinske instrumenter.

High Rate Longlife-serien: Er gået skridtet videre. Egenskaberne med høj affekt og ydeevne fra High rate-serien, kombineret med 8-10 års levetid. En høj kvalitet til eks. UPS Nødstrøm, medicinske instrumenter, og handicaphjælpemidler.

Cyklisk-serien: I denne serie har vi både AGM og Gele batterier med ekstra tykke plader. Denne type batterier anvendes typisk i kørestole, hæve- sængeborde, golfcaddy, gulvvaskemaskiner, plæneklippere, og hvor der er behov for cyklisk brug.

Batterierne laves i 6 og 12 Volt, med kapacitet fra 0,8Ah til 225Ah