Billige Batterier til Spritdispensere.

Batterier til spritdispensere

Håndvask med sæbe gør generelt et godt stykke arbejde med, at fjerne det meste de fleste bakterier og snavs på hænderne, men desinfektionsmidler fra f.eks. en spritdispenser dræber alle bakterier, der muligvis kan forårsage sygdomme. De er også lettere tilgængelige i butikker og andre steder. En spritdispenser giver hurtig og nem adgang til håndsprit, der kan hjælpe med at minimerer bakteriespredning mest muligt.

Mange nyere spritdispensere er udstyret med el føler, som registrere når man strækker hånden under spritdispenseren. og giver dermed en mængde håndsprit til disinfektion af hænderne. Men for at de automatiske dispensere kan fungere, er det nødvendigt med en strømkilde. Det kan være i form af en fast strømforsyning/adapter. Eller batteridrift. De fleste Dispensere brugere Alkaline batterier af størrelsen C / LR14.

Man kan med fordel også vælge at bruge genopladelige batterier i nogle dispensere, vær dog opmærksom på, at maskine skal være godkendt til genopladelige batterier. Er du i tvivl så spørg evt. leverandøren, eller kontakt os.

Hos batteri-butik.dk tilbyder vi et bredt sortiment af batterier til dispensere.

Se er lille udvalg af vores batterier her:

Alkaline batterier AAA / LR03 til spritdispensere.

Alkaline batterier AA / LR6 til spritdispensere.

Alkaline batterier C / LR14 til spritdispensere.

Alkaline batterier D / LR20 til spritdispensere.

Alkaline batterier E / 6LR61 9V til spritdispensere.