Batteri til Garmin Vivofit

Garmin Vivofit aktivitetstrackere er i dag vidt udbredt, og er super komfortable at gå med. Batterierne skal dog udskiftes med jævne mellemrum, alt efter hvor meget uret benyttes. Garmin Vivofit modellerne benytter engangsbatterier og ikke genopladelige batterier, som de mere avancerede modeller gør. Du skal derfor når du løber tør for strøm – udskifte batteriet. Det er dog ikke så ofte batteriet skal udskiftes til et nyt. Garmin Vivofits batterier holder ofte over 12 måneder. Men når det er tid til at få skiftet batteriet i dit Garmin Vivofit, så er det vigtigt at vide hvilket batteri der benyttes, inden du skifter det. Garmin Vivofit 1, Garmin Vivofit 2, Garmin Vivofit 3, Garmin Vivofit JR og Garmin Vivofit JR 2 bruger alle batteritypen CR1632. Du finder CR1632 lige her: Varta CR1632 og Camelion CR1632.

I Garmin Vivofit 4 sidder der en anden type batteri, nemlig SR43, LR43 og AG12. Det er vigtigt, at du udskifter batteriet med det korrekte. Så spændingen og den fysiske størrelse passer. Ellers kan du ødelægge din aktivitetstracker.

Guide til udskiftning af batteriet i din Garmin Vivofit Aktivitetstracker:

1: På bagsiden af dit Garmin Vivofit sidder der et sæksel, som holdes på plads af skruer. Skruerne afmonteres, og dækslet åbnes.

2: Batterierne tages ud, bemærk hvordan de vender, så plus og minus pol monteres korrekt efterfølgende.

3: Udpak de nye batterier og sæt det i Garmin Vivofit.

4: Sæt bagsiden og skru det fast igen.

5: Så er du klar til at bruge din Garmin Vivofit Aktivitetstracker igen.