250m Afgrænsningskabel / Kanttråd til Robotplæneklipper.

Det er snart forår, og mange vælger derfor at anskaffe sig en Robotplæneklipper. Men mange Robotplæneklippere, har ikke altid nok afgrænsningskabel / kanttråd i den medfølgende installationspakke. Derfor kan det være nødvendigt at købe noget mere. Hos batteri-butik.dk er vi lagerførende i de fleste typer og længder. Har du for eksempel en have, som opdeles i flere zoner, og der derfor ikke er nok kabel, kan du med fordel søge i vores store sortiment af afgrænsningskabel / kanttråd. Vi er også ofte billigst med afgrænsningskabel / kanttråd. Priserne starter ved kun 149,00 kr.

Et 250m 2,7mm afgrænsningskabel / kanttråd, er ideel, hvis man har mange bede og buskadser i haven. Og man derfor har behov for mange sløjfer på kablet, til at afskærme de enkelte områder.

Ved installation er det vigtigt at kablet er stramt, og fastgjort med pløkker til græsplænen. Pløkkerne kan sættes med mellem 50cm og 100cm afstand. Efter nogle uger vil tråden være dækket af græsset, så den ikke er synlig mere. Man kan også lave en lille rille i plænen, til at lægge kablet ned i, dette sikrer, at kablet ikke klippes over af robotplæneklipperen. Samlingerne af kablerne kan laves med enten samlemuffer med silicone, eller varmemuffer.

Samlemuffer med silikone kan købes som enkelt stk, 5 stk eller 10 stk i en pakke.

Er der brud på kablet ? Vi tilbyder også reparationssæt til små brud, og ændringer i afgrænsningskablet.

Reparationskit til Robotplæneklipper – 10m kabel(2,7mm), 20 pløkker, 10 samlere, 3 kabelstik