Parkside Elværktøj

Produktsortimentet fra Parkside

I dag er DIY-trenden på sit højdepunkt, og håndværk er ikke længere begrænset til blot “hånd”-arbejde. Nutidens entusiaster af gør-det-selv-projekter har adgang til over 70 forskellige typer af elektrisk værktøj. Fra skruemaskiner til stiksave og dykpumper – PARKSIDE tilbyder et omfattende udvalg, der dækker alle behov hos gør-det-selv-entusiaster.

Med Parkside-udstyr er dit arbejdsområde forberedt til enhver form for projekt. Vores sortiment omfatter alle former for elektrisk værktøj samt et rigt udvalg af tilbehør. Parkside leverer ikke blot et bredt sortiment, men står også for streng sikkerheds- og kvalitetskontrol – en pålidelig følgesvend til dit næste DIY-eventyr.

D.I.Y. med Parkside 20V 4-i-1 Batteri-Multiværktøj

Parkside præsenterer en batteridreven skruemaskine, der altid er pålidelig i din daglige indsats. Dette smarte redskab muliggør ikke blot boring og skruning, men giver dig også lethed i slibning og savearbejde.

Med Parkside’s udvalg af batteridrevne værktøjer kan du ubesværet tackle både daglige opgaver og mere krævende udfordringer. Uanset om det drejer sig om bore- eller skærearbejde, er der batterier til alle typer værktøj.

Ved blot at oplade værktøjet er du klar til at påbegynde arbejdet. Effekt kombineret med trådløs frihed til dit næste projekt. Når tidspresset er stort derhjemme, og de store apparater ikke er det rette valg, er Parkside X 12 V-seriens elektriske værktøjer den ideelle løsning. Med batteridrevne bore-/skruemaskiner kan du hurtigt hænge et billede op, og vinkelsliberen navigerer ubesværet i selv de snævreste hjørner. Og hvis strømmen slipper op, er opladeren altid klar til brug.

For grundlæggende udstyr i dit værksted samt større byggeprojekter er Parkside X20 V Team-serien skræddersyet til gør-det-selv-entusiasten. Det omfattende udvalg af præcise og alsidige elektriske værktøjer, såsom skruemaskiner og vinkelslibere, opfylder alle dine DIY-ønsker.

Parksides produktudvalg omfatter bla. følgende maskiner:

Håndrundsav
Arbejdslampe
Skruemaskine
Slag-bore/skruemaskine
Vinkelsliber
Multifuktionsværktøj
Hækkeklipper
Malepistol
Fliserenser
Bajonetsav
Stiksav
Arbejdsradio
Overfræser
Cementblander
Elhøvl
Græstrimmer
Slagnøgle
Håndstøvsuger
Ventilator
Hækkevander
Polérmaskine
Hæfteklammermaskine
Batteridreven Fejemaskine
Støvsuger

Skal du bruge hjælp til at finde batteri eller lader til Parkside, stiller vi altid vores venlige kundeservice til rådighed på både mail og telefon. 70228860 eller service@batteri-butik.dk