Knive til Gardena og Husqvarna Robotplæneklipper

Du kender sikker til problemet, at knivene på din Robotplæneklipper bliver slidte, og ikke skærer græsset så pænt som i før. Det kan være knivene er så slidte, at de ikke kan skære græsset mere, og de derfor stryger hen over græsset, og ligger græsstråene ned, i stedet for at skære dem over. Så er det ved at være tid til at udskifte knovene.

Hos batteri-butik.dk finder du et bredt udvalg af knive til langt de fleste modeller fra Gardena og Husqvarna.

De passer eksempelvis til disse modeller:

Vi fører pakker med både 9 stk, 27 stk, 30 stk, 36 stk og 90 stk.

De fåes i både rustfrit stål, samt titaniumbelagte knive for ekstra lang holdbarhed.

Vi anbefaler udskiftning af knove hver 2. eller 3. måned alt efter størrelse og køretid af robotplæneklipperen.

Sådan udskifter du dine knive:
1. Vores knive til Gardena og Husqvarne robotplæneklipper er dobbeltsidede og ekstra skarpe. Derfor anbefaler vi brug af handsker ved udskiftning af de aftagelige knive.

2. Vi anbefaler at skifte knive på din robotplæneklipper, så snart overfladen af græsplænen eller snittet på græsset ikke er pænt længere. En nyslået græsplæne skal helst se jævn og klar ud i overfladen.

3. Når der skiftes knive på robotplæneklipperen. skal skruerne også udskiftes i overensstemmelse med brugervejledningen fra producenten.

4. Skift altid alle knive på samme tid for at sikre et perfekt resultat og en afbalanceret fordeling af belastningen på rotationsholderen på robotplæneklipperen.