Garage til Robotplæneklipper

Garage med fast tag til robotplæneklipper

Har du en robotplæneklipper, kan det være ideelt med en garage, som skal beskytte mode vind og vejr. Mange producenter af robotplæneklippere anbefaler, man bruger en garage til robotplæneklipperen. Garagen beskytter robotplæneklipperen mod vind og vejr. Levetiden på robotplæneklipperen og ladestationen kan derfor forlænges.

Garagerne findes i forskellige størrelser. Sørg derfor for at måle din samlede enheds størrelse, altså den fulde størrelse på både ladestander og robotplæneklipper, når de er sammenkoblet. Garagerne findes både med fast tag som ikke kan vippes, og med vippetag. Så du nemt kan servicere og betjene din robotplæneklipper når den står i garagen.

Når garagen til din robotplæneklipper skal monteres i haven. Er det vigtigt at underlaget er lige og fast. Man kan med fordel lægge fliser under garagen og ladestanderen. Så den kan monteres sikkert, og ikke har mulighed for at flytte sig. Er det ikke muligt at fastgøre garagen på et fliseunderlag, kan den også monteres direkte på græsplænen. Vi anbefaler at du benytter store forankringsskruer til fastgørelse af garagen. Skruen sikre en god og fast sikring af garagen, så den ikke flytter sig under kraftig blæst. Skruen er fremstillet i hårdt plast og måler 18 cm i længden. Forankringsskruerne kan bestilles her.

Garage med vippefunktion til robotplæneklipper

Garagerne passer til langt de fleste mærker, som eks. Bosch, Gardena, Worx, Husqvarne, Honda og mange flere.

Forankringsskrue til garager og ladestationer