Dewalt Batteri

Et værktøj fra mærket, Dewalt, kan være godt at have til såvel garagen, haven og hjemmets værktøjskasse. Elværktøjerne fra mærket bruger typisk akkumulatorbatterier baseret på litium eller nikkel. Disse typer er udvalgt efter, at de kan levere holdbare ladninger i lang tid. Imidlertid vil du før eller siden opleve behovet for at skifte dit gamle batteri ud. Hvis du leder efter et Dewalt batteri til et af dine trofaste værktøjer, så er du ankommet til rette sted.

Hvilke produkter har vi batterier til?

Dewalt har et stort sortiment af produkter, som dækker langt de fleste brugsscenarier for den almindelige bruger. Vi hos batteri-butik.dk målsætter at have et Dewalt batteri til alle produkttyper i deres sortiment:

Du kan altså med stor sandsynlighed finde et Dewalt batteri i vores sortiment, som passer til dit værktøj, hvis de trænger til ny energi.

Batterierne i vores sortiment

Vi hos batteri-butik.dk er opmærksomme på, at ikke alle batterier er skabt ens. Selv om den grundlæggende teknologi “under motorhjelmen” skulle være den samme for alle batterier, er der stor variation i kvaliteten på dens implementering. Vi forhandler kun batterier, hvis kvalitet vi selv kan stå inde for. Her på siden kan du bl.a. finde et Dewalt batteri fra fabrikanten selv eller et batteri fra vores eget mærke, Powery. Vores eget mærke afspejler en kvalitet, som vi selv kan stå inde for og en pris, hvor du ikke skal betale for nogen overflødige led i fremstillingsprocessen.

Udover at vi har batterier med forskellig spænding og underliggende kemi, er der også forskel i deres kapacitet. Denne måles i mAh (milliampere pr. time), og afgør rundt regnet, hvor længe dine opladninger varer. Du kan derfor med fordel lede efter information om kapacitet/effekt på produkternes sider, når du skal vælge et Dewalt batteri blandt flere muligheder. Et Dewalt batteri med høj mAh holder selvfølgelig strøm i længere tid, hvilket kan være nyttigt. Hvis du ikke har brug for langvarige opladninger, er der dog penge at spare på en mindre model, da batterier med højere kapacitet alt andet lige er dyrere.

Hvornår får jeg brug for et nyt Dewalt batteri?

Hvornår dit Dewalt batteri får brug for en udskiftning afhænger af flere forskellige faktorer. Nogle af dem kan siges at ligge inden for din egen kontrol:

  • Dine opladningsvaner (tjek evt. din manual for information)
  • Om dit værktøj bruges under ekstreme temperaturer
  • M.m.

Der er altså ikke noget altid gældende svar på, hvornår du får brug for at skifte batteri, da det afhænger af mange faktorer. Imidlertid har kemien i batterierne altid en naturlig udløbsdato. Derfor kan det være en god ide at anskaffe sig et langtidsholdbart Dewalt batteri hos os, og evt. et ekstra, så du altid er dækket ind.