Cable Tracker, Locator, Kabel-Tester, Linjedetektor MS6812 til Lokalisering af brud på Afgrænsningskabel til Robotplæneklipper.

Brugermanual:

Introduktion Signalkabelsporeren er designet til at identificere og lokaliser en kabelfejl på et afgrænsningskabel / kanttråd til en robotplæneklipper og/eller styrekabel uden at beskadige isoleringen.

Inkluderet i pakken:

Afsender (MS6812-T)

Modtager (MS6812-R)

Bruger manual

Bæretaske

Test om der er en fejl på afgrænsningskablet / kanttråd:

1 Frakobl afgrænsningskabel og guidekabel (hvis nogen) fra robotplæneklipperstationen. Glem ikke dette – din robotplæneklipperstation og/eller MS6812 kan skade testeren.

2 Tilslut de røde og sorte kabler på senderen til hvert af enderne på afgrænsningskabelet som på billedet nedenfor. (hvilken i hver ende af løkkeledningen er ligegyldig).

3 Sæt afsenderen i “CONT”-tilstand.

Der er kontakt og ingen fejl på kablet, hvis CONT lampe lyser.

Der er en fejl, hvis CONT-lampen ikke lyser.

Find, hvor kabelfejlen er:

Frakobl afgrænsningskablet og guidekabel (hvis nogen) fra robotplæneklipperstationen. Glem ikke dette – din robot plæneklipperstationen og/eller MS6812 kan blive beskadiget.

1 Tilslut det sorte kabel til et metalstykke, der er lægges ned i græsplænen/jorden (dvs. en skruetrækker som på billede) for at oprette en jordforbindelse. Tilslut det røde kabel til robotplæneklipperens løkke kabel, mens løkkekablet.

2 Sæt AFSENDER i “TONE”-tilstand.

3 Start og skru op for lyden på RECEIVER. Skubbe knappen og begynd at følge kablet med næsetip af RECEIVER. Dit udgangspunkt er, hvor du gjorde det tilslut det røde kabel til løkkekablet. Et bip vil angive, at kablet er OK. Når du omhyggeligt følger kablet på tæt afstand og modtageren holder op med at bippe, har du fundet kabel fejl!

Du kan nu udbedre fejlen, ved at samle bruddet på afgrænsningskablet med samlemuffer eller en lodning.

Du kan købe testeren her: Cabeltester til afgrænsningskabel

Vi tilbyder også Reparationskit til Robotplæneklipper – 5m kabel (2,7mm), 10 pløkker, 6 samlere, 3 kabelstik

Reparationskit til Robotplæneklipper – 10m kabel(2,7mm), 20 pløkker, 10 samlere, 3 kabelstik

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os på service@batteri-butik.dk eller ringe på 70228860.