Produktion af Batteripakker.

Hos Batteri-butik.dk producerer vi også batteripakker efter ønske. Har du en batteripakke, som ikke kan holde strøm mere, så har vi løsningen. Vi sammensætter den specifikke pakke efter dine ønsker, i enten NiCd, NiMh eller Lithium. Vores produktion i Herning sammensætter løse celler til batteripakker, med temperaturføler, ledninger og andet tilbehør.

Har du en specifik batteripakke du skal have, så er du velkommen til at sende os pakkens specifikationer. Så vil vi tilbyde en løsning i overensstemmelse med dine krav. Vi laver alt fra 1 styk og op til flere tusind styk. Er det endnu større mængder, har vi samarbejdspartnere i både Europa og Asien, som kan producere store antal.

Vi har mange års erfaring med design og specifikationer af batteripakker, så vi kan levere et produkt der vil holde i mange år fremover.

Opbygning af batteripakken:

Vi tilbyder beregning, design og produktion af din batteripakke. Har du specielle krav til anvendelsesområde, temperatur eller andet, er vi med til at vælge de korrekte celler til batteripakken.

Sammensætning af batteripakker er som følger: Antal Volt og kapacitet. Hvilken spænding skal din enhed bruge? Eks. 12 Volt, og hvor lang tid skal batteripakken kunne levere strøm til enheden. Dette er kapacitet, og angives i mAh (Milli ampere timer) Har du specielle krav til den fysiske størrelse, kan batteripakken opbygges i celler så det matcher dine krav.

Batteripakkerne kan samles og holdes sammen med lim. Desuden anbefaler vi at pakken sikres med krympeflex, så den er sikret mod kortslutninger fra metalgenstande. og cellerne holdes på plads i batteripakken.

Normale krav til en batteripakke:

Spænding, Angives i Volt.

Kapacitet, Angives i mAh

Antal Celler

Type Celler, NiCd, NiMH, eller Li-ion.

Loddeflige

Ledninger

Temperaturføler, NTC, Polyswitch Sikringer eller andet.

Krympeflex eller anden indpakning.

Vi producerer batteripakker til mange forskellige formål: Nødbelysning, Dørautomatik, Portsystemer, Patientlifte, Toilethejs, Kørestole, Golfbags, Golfbiler, Fiskeriudstyr, Medico, PLC, Back-up, Panikarmatur, Udgangsskilte, Flugtvejsbelysning, Nødstrømsanlæg og meget andet.

Kontakt os på 70228860 eller på info@batteri-butik, og hør nærmere om fremstilling af netop din batteripakke.