Batterier til Røgalarm

De fleste kender vigtigheden af en røgalarm, som skaber ekstra tryghed i hjemmet. Røgalarmer er i langt de fleste tilfælde drevet af et batteri. Det betyder også at røgalarmen skal have udskiftet batteriet regelmæssigt. Røgalarmer har normalt en indbygget alarm som afgiver en lyd, når batteriniveauet er ved at være lavt. OG dette indikere at man skal udskifte batteriet i røgalarmen.

Sørg derfor altid for at batteriet udskiftes, så snart røgalarmen indikerer batteriskift. Så du altid er sikker på alarmen virker, hvis der skulle opstå et behov. i tilfælde af røgudvikling eller brand i hjemmet.

Mange røgalarmer bruger normale alkaline batterier som eks. et 9V block batteri.

Men mange nyere modeller bruger lithiumbatterier i stedet for Alkaline batterier. Dette betyder også at batterierne kan holde i længere tid, så du ikke skal udskifte dem så ofte som før.

Det er i mange tilfælde CR2, CR2032 batterier som bruges i de nyere røgalarmer. Bemærk venligst at Nogle Røgalarmer bruger flere end et batteri. Men dette kan ses på Røgalarmen, hvis den afmonteres.

Herunder viser vi et eksempel på hvordan batteriet udskiftes i en Schneider Electric CCTSA53200 Almost invisible: Den bruger batteritypen Lithium CR2 batteri, som kan købes her.

Vi fører batterier til flere forskellige røgalarmer som Jo-EL, Schneider-Electric, Houseguard, EnsoNordic, Siemens, Cavius, m.fl.

Kontakt vores kundeservice på service@batteri-butik.dk eller på tlf. 70228860, hvis du søger mere information om batterier til røgalarmer, eller andre produkter.