Batteri til PowerBug Lithium Golfvogn

Er man en flittig golfspiller, og benytter sig ofte af de smarte elektriske bagvogne/golfvogne. Så vil batteriet i vognen på et tidspunkt blive så dårligt, man ikke kan nå rund på alle 18 huller, uden at oplade batteriet igen. Fortvivl ej. I de fleste PowerBug Lithium golfvogne, kan man udskifte batteripakken til en ny.

Men ofte er dette en ret bekostelig affære. Derfor tilbyder vi hos batteri-butik.dk at udskifte cellerne i batteripakken til nye. Dette er ofte en billigere måde en at købe et helt nyt batteri. Varen bestilles og betales her: Renovering af batteri til PowerBug Lithium.

Det gamle batteri indsendes så til os på adressen Industriparken 31, 7400 Herning. Så sørger vi for cellerne i batteripakken udskiftes til kvalitets celler fra enten Samsung, Sony, LG eller Panasonic. Udskiftning tager typisk 2-3 hverdage. Alt efter travlhed i produktionen. Vi returnerer efter udskiftning af cellerne batteriet til dig, og så er du køreklar til flere sæsoner på golfbanen.

Der tilbydes også en løsning, hvor vi udskifter de gamle celler til nogle celler med endnu højere kapacitet. Det gør din vogn i stand til at køre endnu længere på en opladning. Så i stedet for 15,6Ah får du hele 20,4Ah.

Skal man være ekstra god ved sit batteri, anbefaler vi, at batteriet tages ind i stuetemperatur i vinterperioden, og oplades 2-3 gange i denne periode.

Har du ikke en PowerBug men andre mærker, så er du velkommen til at kontakte os, og høre nærmere om priser på udskiftning af celler.